Snart kan du kjøpe longboardsko med bildekksåle

Med skosåle lagd av bildekk, er denne skoen en våt drøm for mange longboardere.


304 shares
Såle: Undersiden er det mest unike med skoen. DMU-modell fra Heroz Shoes
Såle: Undersiden er det mest unike med skoen. DMU-modell fra Heroz Shoes

Alle longboardere er kjent med problemet at bremsing, sliding, sliter ut skoene i løpet av en knapp måned. En ung mann fra østlandet så seg lei på problemet med at det ikke fantes noen sko som var slitesterke nok til å holde hele sesongen, og kom opp med en idé. Etter mange måneders hardt arbeid med testing av prototyper og utvikling av idéen, kunne gründer og daglig leder i Herozshoes, Fredrik Lundgaard, presentere en tøff skatesko med skosåle spesialsydd fra bildekk.

Innovativ design
Med industridesigner Per Finne og et team av testkjørere, har Lundgaard klart å lage en moteriktig sko med unike kvaliteter. -Det som gjenstår nå er omfattende testing og kvalitetssikring. Det er viktig at alle sømmer og elementer er med på å skape en perfekt passform, forteller Lundgaard. Den unge gründeren har også hentet inn eksperter i ortopedi, som har bidratt til å utvikle en skolest som er spesialtilpasset den røffe bruken skoen skal utsettes for.

Finn de på face: Trykk på bildet for å besøke FB-siden til Heroz Shoes. Skjermdump: Grafikk fra herozshoes.com
Tøft design: Trykk på bildet for å besøke FB-siden til Heroz Shoes. Skjermdump:  herozshoes.com

Startet i en garasje
Lundgaard forteller at det vanskeligste var å ta steget fra idé til å faktisk starte opp. -Vi er vel en av de få bedriftene som kan si at vi faktisk startet opp i en garasje. Det var en kamerat og jeg som satt og kuttet opp gamle bildekk for å lage skosåler. Da vi hadde laget den første prototypen, måtte vi sette oss ned å finne ut hvem vi skulle kontakte for å få dette til å bli et ordentlig produkt. Det var uten tvil en bratt læringskurve hvor vi måtte få inn designere,  og danne et firma, forteller Lundgaard til Folkepressen.no.

Stor interesse
Skoene er ennå ikke å finne i butikk, men om du vil være en av de første som sikrer deg en longboardsko fra Heroz kan du sette deg på venteliste. Da vi snakket med Fredrik Lundgaard fra Herozshoes.com, var det allerede mange hundre abonnenter på nyhetsbrevet fra Herozshoes.com.

Sign opp til nyhetsbrevet på nettsiden til Heroz Shoes her.

Besøk facebook-siden til Heroz Shoes

Heroz Shoes har fått meg seg den renommerte longboardkjøreren Ali Nas som teamkjører. Vi sjekka ut fyren, og han er helt rå. Her er et tøft Youtube-klipp med Ali Nas fra Paris Truck Co.:

Sign opp til nyhetsbrevet på nettsiden til Heroz Shoes her.


Del saken med noen som trenger det!

304 shares