Om oss - Alltid Fredag

Om nettmagasinet

Alltid Fredag er et livsnytermagasin for aktive barnefamilier med sans for kvalitet. Målet er å videreformidle spennende og relevante nyheter for målgruppen. Dette omfatter, men er ikke begrenset til; reiser & fritid, familieliv, teknologi, motor, natur & dyr. Nettsidene åpnet i 2014 under navnet Folkepressen.no, men skiftet navn i mai 2020.

Ønsker du å annonsere på siden? Besøk vårt bedriftssenter her.

Innhold og multimedia er indikert med opphavsrettslige eiere, utover dette omfattes selvprodusert innhold på alltidfredag.no av CC-lisens. Dette betyr at alt materiale kan gjengis andre steder med gjeldende lisens:  Creative Commons Attribution 4.0 International License.

 

Alltidfredag.no eies av Jar Kapital AS og har adresse Vestre Almelien 10B, 1358 Jar

Kontakt oss på redaksjon@alltidfredag.no

Les: Mer om personvern
Les: Mer om informasjonskapsler

Alltid Fredag forsøker å arbeide i tråd med regler for god presseskikk slik disse er nedfelt i Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale kan kontakte ansvarlig redaktør eller reise klage til Pressens Faglige Utvalg.

Alltid Fredag er ikke tilknyttet noen politisk organisasjon, og har ingen foreningstilhørighet. Alltid Fredag drifter også blipappa.no