Kransene fra KOHD er laget av blomsterdekoratøren Perdis Dankertsen.
Kransene fra KOHD er laget av blomsterdekoratøren Perdis Dankertsen.

Pynt opp med Norges største kranser


De siste årene har de fleste tilbragt mer tid hjemme enn før, og markedet for dekorasjon og interiør har eksplodert. Stadig flere nordmenn legger flid i å pynte opp hjemme til både hverdag og høytid. Samtidig er tematikk som bærekraft og lokal handel blitt en del av tankegangen i mange norske hjem. Nå kan man også handle julekranser og kranser som er laget lokalt av resirkulerte materialer.

Perdis Dankertsen lager store kranser med diameter på 150 cm og 200 cm. FOTO: Kohd.no
Store kranser med diameter på 150 cm og 200 cm. FOTO: Kohd.no

K&HD – Krans & Hagedesign selger håndbundne kranser og har høyt fokus på kvalitet og bærekraft. Fra sin base i Volda har K&HD levert kranser til blant annet Bygdøy Kirke, hoteller, hytter og hus rundt i hele landet. Med utgangspunkt i den tradisjonelle julekransen, har K&HD utviklet et konsept der resirkulert stål fra Mo i Rana og bærekraftige kunstmaterialer blir bundet opp til store kranser som har tilnærmet evig varighet.

Kransene krever sitt av interiøret om de skal henges opp innendørs. Med en diameter på enten 150 cm eller 200 cm, må boligen ha store luftige rom for at kransen ikke skal bli for dominerende i interiøret. FOTO: Kohd.no for Perdis Dankertsen
Kransene krever sitt av interiøret om de skal henges opp innendørs. Med en diameter på enten 150 cm eller 200 cm, må boligen ha store luftige rom for at kransen ikke skal bli for dominerende i interiøret. FOTO: Kohd.no

Når vi sier store kranser, mener vi store kranser – K&HD leverer per dags dato kranser i to størrelser, der den minste er på hele 150 cm. Den store kransen er på 200 cm, så dette er ikke noe for kjellerleiligheten.

De store kransene passer fint som både vinterdekorasjon eller sesongdekorasjon, og ikke nødvendigvis ikke bare til jul.

Krans fra KOHD - Krans og Hagedesign av Perdis Dankertsen. Her på husvegg i Bærum
Den lille kransen på husvegg i Bærum. FOTO: Kohd.no

Erfaren blomsterdekoratør

Bak prosjektet står en av landets mest erfarne blomsterdekoratører – nemlig Perdis Dankertsen. Gjennom flere tiår har hun arbeidet med blant annet prosjekter for NRK og store begivenheter som Barack Obamas besøk til Oslo i 2009 og kronprinsparets bryllup i 2001.

Nå satser hun for fullt på et eksklusivt marked der estetikk og kvalitet står i første rekke.

Les mer på nettstedet https://kohd.no og se bilder på Instagram.com/storekranser eller facebook.com/storekranser

Bemerk: Artikkelen er ikke betalt innhold, men redaktør i Alltidfredag.no har kjennskap til K&HD gjennom et annet arbeidsengasjement.


Del saken med noen som trenger det!