Det henger en engel alene i skogen


Det henger en engelBOKANBEFALING: Det henger en engel alene i skogen av Samuel Bjørk

En jente blir funnet hengende fra et tre. Hun har dukkeklær på seg, og rundt halsen hennes henger et skilt der det står «Jeg reiser alene». Hun er seks år gammel, skulle ha begynt på skolen til høsten, og på ryggen har hun en sekk full av skolebøker med en annen jentes navn på. Superparet Holger Munch og Mia Krüger er på saken. De har begge personlige problemer å stri med ved siden av dette grusomme mordet, noe som gjør situasjonen verre for dem personlig.

Når jente nummer to blir funnet drept på samme måte, setter det hele Norge på hodet. Mediene, politikerne, og ikke minst politiet har en travel tid i møte – Er det en seriemorder de har med å gjøre?

Dette er en innholdsrik og sammenhengende krimroman med troverdige karakterer, som virkelig gir leseren en følelse av at hun ser handlingen som film. Både personene og samtalene virker ekte, og historien er drivende spennende.

Forfatternavnet Samuel Bjørk er et pseudonym, og ingen vet ennå hvem som egentlig har skrevet boken. Forfatteren er nominert til Bokhandlerprisen 2013.


Del saken med noen som trenger det!