ANBEFALING: Den perfekte Valentine’s day i Oslo

Bruk teknologi for å overraske kjæresten på Valentinsdagen! Her er tre apper for den perfekte dagen: mat, underholdning og gaver.


FNDR – ZUP – BOOKATABLE: Overrask både deg selv og kjæresten ved å finne spennende, bortgjemte og nye steder i Oslo. Bruk apper til å finne inspirasjon til nye spisesteder, unike gaver og spennende ting å oppleve sammen.
Så du har truffet drømmedama eller drømmemannen, og dere har vært sammen så lenge at han eller hun bokstavelig talt er umulig å overraske. Hver gang ender datenight opp med en litt skuffende middag på TGI Fridays etterfulgt av Netflix and chill. Koselig, men ikke særlig spennende. Tenk nytt – Bruk teknologi for å overraske kjæresten på Valentinsdagen! Her er tre apper som gjør jobben mye enklere:

 

Spis på en spennende restaurant med Bookatable

Denne appen viser restauranter i nærheten, og du kan sortere etter hva slags kjøkken du er ute etter. Med både brukeranmeldelser og tilbudsoversikt er denne appen et must for den matinteresserte.

bookatableappAppen er laget av anerkjente Michelin, og det bør være argument nok.
Last ned fra App Store

Last ned fra Google Play


Kjøp en fin Valentinsgave med FNDR

par
Finn butikker du ellers ikke ville ha funnet. Med et smidig og raskt oppsett skreddersyr appen varsler som viser interessante butikker og produkter som finnes nær deg. Med langt over hundre butikker i Oslo er det lett å finne en flott valentinsgave fra en butikk du kanskje ikke visste om fra før. Du kan sortere i butikker, varekategorier og merker – slik at du får varsel dersom du er i nærheten av akkurat det du er ute etter.

FNDR har blitt anbefalt av blant annet ViMenn og Sophie Elise, så her er det noe for enhver smak. Sjekk ut anbefaling til ViMenn her.

Last ned fra App Store

Last fra Google Play


Dra på konsert med ZUP OSLO

konsertMed denne konsert- og klubbkalenderen går du ikke glipp av noe. Med ZUP Oslo får du oversikt over hva som skjer i byen. På Valentinsdagen skjer det mye rart, med blant annet Sandra Kolstad på Kampen Bistro og Knut Reiersrud på Gamla. Bruk appens innloggingsfunksjon til å lagre konsertprogram i lang tid fremover.

zuposloappFinn både kjente og ukjente artister, og oppdag nye steder og ny musikk.

Last ned fra App Store

Last fra Google Play


Sjekk også ut artikkelen om seks apper som gjør deg til en bedre Osloborger.

Planlegger du vennefest? Her er reglene for drikkeleken Busstur


Del saken med noen som trenger det!