Armånd ble blå perler. FOTO: 4Ocean
Armånd ble blå perler. FOTO: 4Ocean

Rens havet – kjøp armbånd

Hvem vil vel ikke redde havets dyr og planter fra å sakte dukke under for all plastikken vi mennesker har påført dem. Å ønske å bidra til renere hav, elver og strender er kjempeflott, og faktisk også mulig!


4Ocean rydder havet for oss, og alt vi trenger å gjøre er å kjøpe armbånd fra dem. Armbåndene er laget av resirkulert glass og plast, og er vanntette og superlekre! Kjøper du ett armbånd, rydder 4Ocean nesten en halv kilo plastikk fra havet (1 bracelet = 1 pound). I skrivende stund har det unge selskapet fjernet over 4 millioner kilo plastikk fra havet, og dette på kun tre år! De har over 150 søppelplukkere over hele verden, og bidrar aktivt til et bedre maritimt miljø.

Vis at du bryr deg

4Ocean tar ikke imot donasjoner men er hundre prosent drevet av produktene de selger. I tillegg til armbånd kan du blant annet kjøpe drikkeflasker, gjenbrukbare poser, t-skjorter og capser, og klistremerker. Alt med logoen deres på, slik at du virkelig kan vise verden at du støtter et rent hav. Du kan enkelt melde deg opp til et månedlig abonnement der du får tilsendt et armbånd hver måned, eller du kan betale direkte for opptaket av en viss mengde søppel (pound+).

Foto: 4Ocean

Det unge firmaet holder nå på med et closed loop-program. Dette betyr at de tar imot produkter kunder har kjøpt av dem tidligere og som de ikke vil ha mer, for å minske mengden søppel i verden. Slik kan dette bli gjort om til nye produkter istedenfor å ende opp i elver, på strender eller i havet.

Les mer om 4Ocean sin visjon og kjøp et armbånd til deg selv og en venn her. Vi heier på miljøet!


Del saken med noen som trenger det!