FOTO: Garmin

Garmin med luksuriøs og stilig golfklokke

Nye Garmin MARQ Golfer er et trendy verktøy på greenen med mange nyttige funksjoner. I tillegg til at den selvfølgelig er et blikkfang av en klokke.


Garmin MARQ Golfer er en spesialutgave for den aktive golfer. Den er designet i premium materialer, med en 46 millimeter titaniumkasse med keramisk bezel og inngraverte hullmarkeringer. Den flaskegrønne jacuard-vevde nylonremmen står i stil med klokkens delikate palett. MARQ Golfer leveres med safirlinse og en fargeskjerm som alltid er lesbar, selv i sterkt sollys.

Klokken inneholder mer enn 41.000 internasjonale golfbaner, avansert golfstatistikk, og funksjonalitet som viser golferen avstand til green, flaggplassering, vind- og baneforhold, og kommer også med forslag til valg av kølle. Den har ellers flere smartklokkefunksjoner, som lagringskapasitet for musikk, mulighet for kontaktløs betaling, daglig aktivitetsmåling og pulsmåler.

FOTO: Garmin

MARQ Golfer leveres med et litium-ion batteri med kapasitet på opptil 12 dager i smartklokkemodus, eller opptil tre runder i GPS-modus på banen. Veil. pris på klokken er 21 699,-, og er i det dyreste sjiktet Garminklokker, kun slått av MARQ Driver.


Del saken med noen som trenger det!