Se så like: Fra forskjellige land, men med slående likt utseende! Ill.foto: Skjermdump: Twin Strangers/Youtube

VIDEO: Finn din ukjente dobbeltgjenger!

Se videoen fra da Niamh møter sin ukjente "tvilling". Les også hvordan du kan finne din!


I mars i år (2015) kom tre unge venner opp med en ganske så unik utfordring; i løpet av en måned skulle de finne mennesker, fra hvor som helst i verden, med et så identisk utseende som dem som mulig. De fikk horder av henvendelser, og etter kun to uker fikk en av vennene møte sin første «tvilling», og de klarte nesten ikke å ta øynene vekk fra hverandre. Se deres reaksjon i videoen under.

Prøv det selv

Registrer deg her, velg dine ansiktstrekk, og last opp bilder av deg selv. Er det vanskelig å velge hva slags ansiktstrekk du har, kan det være lurt å spørre en venn. Etter du har registrert deg kan du søke blant mennesker som har registrert samme ansiktstrekk som det du har registrert. Bla deg gjennom ansikter fra hele verden, og kanskje, plutselig, dukker nettopp en av dine tvillinger opp foran deg på skjermen!


LES OGSÅ: Bjørnedyret overlever radioaktivitet, nedfrysing til -253 grader og ekstrem varme.
LES OGSÅ: Jørn-Bjørn reiser verden rundt.


Et møte mellom to ganske identiske personer kan oppleves veldig forskjellig. Noen tror ikke sine egne øyne, noen bare ler, mens andre blir litt emosjonelle. Her kan du se det første møtet mellom to amerikanske «tvillinger», der moren til en av dem kommer inn og får se jentene sammen. Følelsene sitter løst og hun klemmer på den fremmede jenta som om hun også skulle vært datteren hennes.

Synes du dette virker spennende? Det er det flere som gjør! Jo flere som registrerer seg på twinstranger.com, jo større er sannsynligheten for at flere finner sine dobbeltgjengere!


Apropos ansiktstrekk – her har vi samlet en liten gruppe dyr som har til felles et ganske distinktivt utseende.


Del saken med noen som trenger det!