Ill.foto Rikstv
Bildetekst: Nå kan barna se sine favorittserier i en egen app på iPad. RiksTV Junior gikk rett til topps på App Stores liste over gratisnedlstinger. (Ill.foto Rikstv)

RiksTVs barne-app fikk en pangstart

Appen fra RiksTV ble lastet ned over 3500 ganger iløpet av 48 timer og gikk rett til topps på App Store


TV-distributøren RiksTV lanserte tirsdag appen RiksTV Junior for norske barn. Appen – med innhold og brukervennlighet tilpasset barn – gikk rett til topps på App Stores liste over de mest nedlastede gratistjenestene. (Ill.foto – RiksTV)
– Nesten 3500 nedlastinger på under snaue 48 timer var i overkant av hva vi hadde håpet på, men tilbakemeldingene vi samtidig har fått viser at dette har falt i god jord hos brukerne, sier markedsdirektør Bernt A. Andersen i RiksTV i en pressemelding som ble sluppet tidligere i dag..

Inkludert i RiksPakken
RiksTV Junior er inkludert i tv-distributørens hovedprodukt, RiksPakken. I appen får barna tilgang til alt fra Astrid Lindgrens legendariske helter til Brannmann Sam, Postmann Pat, Peppa Gris, Kaptein Sabeltann, Elias, Verdens beste SFO og de andre nye barneseriene fra Barnas SF Favoritter.
-For første gang i Norge får barna en egen «TV-kanal» med reklamefritt, helt ufarlig, tilpasset innhold – der de selv kan bruke iPaden for å finne det de ønsker å se. Alt er selvforklarende og enkelt uten forstyrrende tekster, sier Christian Birkeland, administrerende direktør i RiksTV.

– Dette er det første produktet vi lanserer for iPad, og nettbrett vil i fremtiden være en viktig plattform for oss i RiksTV. Dette er bare en liten begynnelse på hva vi kan vente oss utover høsten og vinteren. Vi vil i tiden som kommer lansere flere tjenester både rett på TV-en og på iPad som hittil ikke er lansert i Norge, sier Christian Birkeland.


Del saken med noen som trenger det!