Foto: Nettmagasinet FP

Finn festen med Heaps

Siden party-appen Heaps ble lansert i Norge høsten 2015, har stadig flere nordmenn funnet nye venner, fiender, kjærester og one night stands gjennom nettopp denne vorspielfinneren


Siden party-appen Heaps ble lansert i Norge høsten 2015, har stadig flere nordmenn funnet nye venner, fiender, kjærester og one night stands gjennom nettopp denne vorspielfinneren. Skal du og vennegjengen ut i fremmed by neste uke? Bruk Heaps-appen til å finne noen (kule folk) å feste med.

Vi testet Heaps
Nettmagasinet FP testet Heaps

Heaps finnes til iPhone og Android, og kan lastes ned gratis. Når du åpner appen kobler du den opp mot facebook. I appen lager du en gruppe bestående av deg og de vennene du skal feste med. Du kan også gi gruppen din et navn, men unngå titler som «The Dream Team» eller «Apeburet», det er dessverre tusen andre grupper som heter det allerede, pluss at det er harry. Du velger også hvilke datoer dere ønsker å feste på, og i hvilket område.

Ikke ulikt pøke-appen Tinder får du foreslått potensielle matcher. Dette er da grupper som matcher både område og dato. Sveip til høyre eller venstre, you know the drill. På denne måten finner du en gruppe som vil feste med deg.

ANBEFALT: 6 tøffe saker du trenger denne vinteren

Nettmagasinet FP var med på lanseringsfesten til Heaps for noen måneder tilbake, og kan skrive under på at folka bak appen kan feste. Etter et vorspiel i 16. etasje i Barcode, med både liveshow og alkoflyt, tok vi inn i øverste etasje på Gudruns midt på Karl Johans Gate. Det var en fest vi sent glemmer! Sjekk ut bildeserien på vår facebook-side, og følg siden for å bli med på våre kommende fester.

Test gjerne ut Heaps, og gi oss en tilbakemelding om hva dere synes på vår facebook-side: Nettmagasinet FP på Face.

Party on, Wayne!


Del saken med noen som trenger det!