RoomsXXL endelig tilgjengelig i Norge

Hotellportalen roomsXXL.no har opplevd en eksplosiv vekst som følge av sine rimelige priser, gode kundeservice og personlige service. Nå ekspanderer hotellportalen til ti nye land, og et av disse er Norge.


Ved siden av å åpne nettområdet roomsxxl.no har designen til roomsXXL-nettsidene blitt ny og bedre, slik at hotellreservasjoner kan gjennomføres oversiktlig og raskt. Uansett om du bruker PC, nettbrett eller en smarttelefon – designen tilpasser seg automatisk til skjermstørrelsen, for å oppnå optimal brukervennlighet, også på mindre skjermer. Slik kan kundene til roomsXXL bestille når de vil, på alle typer enheter.

Landet begynner på N, har fem bokstaver i navnet, 17. mai er landets grunnlovsdag – og det ligger ikke i Skandinavia. Vet du hvilket det er?

Mer enn 100.000 hoteller til rimelige priser
Med introduksjonen av de nye landportalene ble også hotelltilbudet sterkt utvidet. På roomsXXL finner du ikke bare mange hoteller i Europa, men også et stort utvalg overnattingssteder i USA og Asia. Totalt kan mer enn 100.000 hoteller over hele verden bestilles på portalen til meget rimelige priser

Fordi roomsXXL kjøper opp et stort volum hotellovernattinger kan attraktive rabatter gis videre til kundene, som betaler mindre enn på andre og mer velkjente bestillingsportaler. I tillegg til hotellrom kan du også bestille flyplasstransport, utflukter og leiebiler til gode priser og få et komplett tilbud på alle reisemål.

Skjermdump: RoomsXXL.no
Skjermdump: RoomsXXL.no

Folkepressen.no er veldig glade i å reise, forrige gang gikk turen til øylandet Malta, der vi fikk oppleve en skikkelig VIP-weekend.

Hvis du reiser til mer eksotiske steder kan du hende at du treffer på snodige dyr. Se bildeserien av dyr med utrolige snyteskaft.


Del saken med noen som trenger det!