Om oss | Alltid Fredag

Om nettmagasinet

Alltid Fredag er et livsnytermagasin for aktive barnefamilier med sans for kvalitet. Målet er å videreformidle spennende og relevante nyheter for målgruppen. Dette omfatter, men er ikke begrenset til; reiser & fritid, familieliv, teknologi, motor, natur & dyr.

Historie

Nettmagasinet Folkepressen.no åpnet i september 2014, og var et politisk uavhengig nettmagasin eid av Salgsfinner AS. Selskapet ble oppløst og avviklet i 2019, og driften er overtatt av familien Borgen-Veland.

I mai 2020 byttet nettområdet navn til alltidfredag.no, også stilisert Alltid Fredag.

Innhold og multimedia er indikert med opphavsrettslige eiere, utover dette omfattes selvprodusert innhold på alltidfredag.no av CC-lisens. Dette betyr at alt materiale kan gjengis andre steder med gjeldende lisens:  Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Les: Mer om personvern
Les: Mer om informasjonskapsler

Alltid Fredag forsøker å arbeide i tråd med regler for god presseskikk slik disse er nedfelt i Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale kan kontakte ansvarlig redaktør eller reise klage til Pressens Faglige Utvalg.

Alltid Fredag er ikke tilknyttet noen politisk organisasjon, og har ingen foreningtilhørighet.