Stemningsfullt.
Stemingsfullt. FOTO: Sony

Ny elegant glasshøyttaler med lys fra Sony

En stilig og elegant bærbar høyttaler med lys skaper stemning og hyggelig atmosfære, og blir lett festens midtpunkt.


Sony lanserte idag sin nye trådløse høyttaler i glass – LSPX-S3. De kaller det en perfekt blanding av god lyd og belysning for en koselig atmosfære i hjemmet.

Høyttaleren har et behagelig lys, og en candlelight- funksjon som blafrer som et stearinlys. Batterilevetiden er på hele åtte timer, så du kan nyte en helaften med både musikk og stearinlys uten å måtte lade høyttaleren.

Passer  inn i alle rom, både på kontoret og på kjøkkenbenken. FOTO: Sony
Passer inn i alle rom, både på kontoret og på kjøkkenbenken. FOTO: Sony

Organisk glass

LSPX-S3 produserer kraftige og klare toner fra den organiske diskanthøyttaleren, og sprer lyden jevnt. Med tre aktuatorer festet i enden av glasset som skaper vibrasjoner, spres lyden i alle retninger. Høyttaleren har også innebygget mikrofon, slik at du for eksempel kan ta jobbtelefonsamtaler hvor som helst i hjemmet

Høyttaleren har fire forskjellige lysinnstillinger og 32 lysstyrkenivåer. Du kan for eksempel velge rolig nattlys eller lys som pulserer i takt med musikken. Den er Bluetooth-kompatibel, og har USB Type-C-lading.

Bærbar eleganse

Høyttaleren har en elegant design, som passer inn i ethvert hjem. Den ser litt ut som en stilig gasslampe. Den er liten og lett å bære med seg, og skaper god stemning der den måtte befinne seg. I tillegg er forpakningen laget med tanke på miljøet, mindre enn fem prosent er laget av plast.

Høyttaleren kommer for salg i oktober 2021.


Del saken med noen som trenger det!