Internettfortkortelser for neckbeards

De fleste kjenner de nyttige fortkortelsene som LOL, BRB og LMAO. Her er en liste over de du ikke kjenner.


Uansett er dette en liste for deg som ikke vil virke som en filthy causal når du troller rundt på 4chan eller korrigerer grammatiske feil i kommentarfelt. Skriv ut lista og memoriser den slik at neste gang du skal tippe fedoraen din og hilse en jente med Good morning, m’lady, kan du også slenge inn noen fraser som viser at du er en del av internettets elite.

AIAMU – And I am a monkey’s uncle
Brukes når du syns noe er høyst usannsynlig. Kan både skrives og sies høyt. Brukes f.eks når du ser på Game of Thrones og en karakter sier noe du vet er beint fram løgn og fanteri.

AWGTHTGTTA  – Are we going to have to go through this again
Kan anvendes når noen spør hva i alle dager AIAMU står for. På denne måten kan du patronisere de som er filthy causals med at du er en langt mer erfaren internettbruker/troll som kjenner både språket og kulturen i cyberspace. (jepp, cyberspace).

LLTALots and lots of thunderous applause
Om noen har dinga eller bare er skikkelig leet kan du skrive dette. Denne fortkortelsen brukes vel mest på en sarkastisk måte, altså slik fedoraen ikke blir brukt.

mlm –  Å vise fingeren
Når du er naken og innsmurt med spenol er det ofte lettere å skrive mlm enn å faktisk skru på webcam slik at du fysisk kan vise fingeren til grandonkel Rasmus på Skype.

ROFLMAOASTCRolling on the Floor laughing my ass of and scaring the cat
…For alle på  internett har katt. Har du ikke katt, så er du ikke på nettet, du bare tror du surfer i cyberspace.

\m/Jeg hører på metallmusikk for jeg er kul
Om personen du snakker med på chatroulette spør om hvorfor du rister hemningsløst på hodet, kan du skrive \m/, slik du viser med en gang at du hører på ditt favorittmetallband (Slayer, Dimmu Borgir og tilsvarende). Dette forutsetter at du faktisk hører på denne musikken, og ikke headbanger til Tor Endresen – Radio Luxembourg.

Skriv gjerne inn dine egen forkortelser og definisjoner i kommentarfeltet under, så legger vi de beste inn i artikkelen.
Disclaimer: Denne artikkelen er ikke ment til å fornærme noen som spiller MMORPG, har skjeggvekst utelukkende på halsen eller blodfan av My Little Pony. Om du føler deg støtt av denne listen, skriv det gjerne inn i kommentarfeltet under, så sletter våre moderatorer innlegget ditt. (Du vet hvordan det funker hos andre nettaviser. Du skriver noe spinnvilt, og de sletter det).


Del saken med noen som trenger det!