To stropper: Folk som holder i flere stropper i en full buss er plagsomt. William Franklin / Flickr
To stropper: Folk som holder i flere stropper i en full buss er plagsomt. Foto: William Franklin / Flickr

Ikke vær den personen!

Folk som sniker i køen eller går fem i bredden på fortau er plagsomt. Er du en sånn person?


På offentlig do:
Denne doen var rimelig traust og grå. Jeg tror jeg spraymaler hele med kyllingkebaben fra i går kveld. Litt på veggen, litt på sisternen og resten som et dekadent prikkemønster på dosetet og i skålen. Nestemann kommer helt sikkert til å sette pris på denne naturlige brunfargen som jeg pynter med. Han eller hun vil sikkert lure på hvordan jeg klarte dette. Ikke vær denne personen!

I sosiale medier:
Yes! Takk gudene for at internett ble oppfunnet. Her er en tumleplass hvor min fanskare kan få ta del i hvert bidige øyeblikk av mitt liv. Nå skal jeg fortelle alle vennene mine hvor bra det gikk i Sims 4 og informere om hvilke farger det er på lysene jeg kjøpte på IKEA. Dette er informasjon alle MÅ vite. Fanskaren min må også få vite når jeg legger meg, eller om det snør ute, eller om jeg hører en kul låt på radioen. Ikke vær denne personen! (Vi føler oss skyldige selv her)

<b>Foto:</b> Paul Sullivan / Flickr
Foto: Paul Sullivan / Flickr

På parkeringsplassen:
Du har hentet ungene på SFO og skal bare en rask tur innom butikken for å hente smør, tomater og kanskje noen tranpiller. Det er nesten fullt på parkeringen, men heldigvis er det ledige parkeringsplasser ved inngangen. Disse er forbeholdt personer som har blå lapper i bilvinduet. Disse blå lappene betyr at du er bevegelseshemmet, og har du ikke en slik kan du for pokker i parkere på den plassen. Det hjelper ikke at din hemming er mangel av normal folkeskikk. Er du ikke bevegelseshemmet, skal du ikke parkere der! Ikke vær den personen.

I køkjøring:kokjoring
I alle dager? Blir veien innsnevret til ett felt nå? Det er kø i det høyre, så da får jeg kjøre så langt jeg bare klarer i det venstre. Kommer raskere frem enn alle de idiotene som står å stamper i den stillestående køen i hvertfall. Når jeg ikke kommer lenger, og må komme meg inn i denne forbanna køen kan jeg like gjerne tute litt, slik at de skjønner hvor utrolig tøff jeg er. Kjører du slik? Ikke vær den personen!

På butikken:
Jeg skal bare spørre et raskt spørsmål om hvorfor de ikke har oransje løpesko i størrelse 43,5. Jeg så jo i avisen at en annen sportsbutikk hadde dette. Den ansatte jeg skal spørre er visst opptatt med en annen kunde. Det gjør ingenting, jeg kan spørre allikevel, fordi jeg er mye viktigere enn ALLE ANDRE. Ikke vær den personen!

I flyet:
Hvor mye klarer jeg å få med meg av håndbagasje? Ikke plass til all spriten? Neivel, da drikker jeg den på flyplassdoen før boarding. I flyet så surrer jeg noe voldsomt med å presse inn håndbagasjen in the overhead compartment, og sørger for den vil falle ut senere. Senere betyr med en gang vi når marsjfart og lysene med ‘fest setebeltet’ slukkes, slik at jeg og alle de andre turgåerne kan reise oss opp og romstere rundt i i håndbagasjen etter det vi ikke var smarte nok til å ta ut før flyet startet. På do må jeg også med det samme. Ikke vær den personen!

Kom med dine egne forslag i kommentarfeltet på facebook! Vi skriver de beste inn i artikkelen!

Apropos ting man IKKE skal gjøre, her er en liste over gaver man ikke bør gi til en gutt i tenårene.


Del saken med noen som trenger det!