Montasje: John Lemieux / Flickr og Nettmagasinet FP

Spennende vintersko fra norsk designer

Heroz Shoes er kanskje mest kjent for longboardsko med bildekksåle. Nå er et begrenset opplag med modellen Heroz Norway tilgjengelig.


Vinterskoen har fått navnet Heroz Norway, og slagordet «en dedikert vintersko» – og det er ikke uten grunn. Skoene er spesialdesignet for å overleve en røff norsk vinter med hålke, snø og slaps jevnt fordelt over fire måneder. Med en antibakteriell innersåle, unngår du sure vinterføtter, og skoen er fôret slik at man unngår de vanlige «joggesko-om-vintern» problemene.

Med et tidsriktig utseende og spennende kombinasjoner av skinn og stoff er dette en sko som både kan være med deg på byen og på afterski.

Foto: Herozshoes.com
Foto: Herozshoes.com

Skoens yttersåle har diskré piggdesign på de stedene hvor man legger mest vekt, slik at du unngår å gå skikkelig på trynet. Sålene er også svært tykke, slik at du holder føttene tørre selv i vått terreng. I tillegg er skoens ytterflate vann- og smussavstøtende, slik at skoene holder seg rene og pene selv på de mest slitne vinterdagene.

Les også: Longboardsko med bildekksåle

 

Foto: Herozshoes.com
Foto: Herozshoes.com

Det norske skomerket Heroz satser stort, med fokus på kvalitet og funksjon har de satt seg som mål å gi deg mulighet til å «gå litt lengre og oppleve litt mer». I følge produsenten er Heroz Norway «en sko som lar deg beherske røffe forhold og erobre verden». For mer informasjon og bestilling kan du besøke herozshoes.com.

OPPDATERING 19. februar: Vi har fått melding fra Herozshoes at om man bestiller skoene fra nettsiden i løpet av denne helgen, (tom. 21. feb.), kan man få 20% prisavslag om man bruker kupongkoden «norway».

Skoene er tilgjengelige to forskjellige fargekombinasjoner. Foto: Herozshoes.com
Skoene er tilgjengelige i to forskjellige fargekombinasjoner. Foto: Herozshoes.com

Ny norsk design

Vinterskoen Heroz Norway er bare forsmaken på hva som kommer fra Heroz Shoes. Mannen bak Heroz Shoes, Fredric Lundgaard – en ung norsk gründer, har arbeidet døgnet rundt det siste året for å få dette unike skomerket på markedet. Med store skoprodusenter og tunge giganter i klesbransjen, blir dette uten tvil en David mot Goliat historie. Herozshoes har allikevel tro på at et lite norsk klesmerke kan oppnå global suksess.  Satsningsproduktet er nemlig longboard-skoene som kommer senere i år. Longboardskoene vil ha en spesiell såle laget av bildekk. Med både industridesignere og eksperter på ergonomisk tilpasning på laget, blir det svært spennende å se det endelige produktet når det kommer på markedet senere i år.

Sjekk ut: nettsiden til Herozshoes for mer informasjon eller kjøp av vintersko.

Sjekk også ut facebook-siden til Herozshoes for å holde deg oppdatert på slippdatoer og happenings.


OPPDATERING 19. februar: Vi har fått melding fra Herozshoes at om man bestiller skoene fra nettsiden i løpet av denne helgen, (tom. 21. feb.), kan man få 20% prisavslag om man bruker kupongkoden «norway».


Del saken med noen som trenger det!