Finn opplevelser der du har hytte

Nettportalen Fritidsbolig.net har samlet oversikt over aktiviteter, lokal handel, opplevelser og nyttige artikler for deg som har hytte.


Det finnes utallige lokale varianter av Visitnorway og «Hva skjer i…», og det er lett å gå seg i vill i denne jungelen. Nettportalen Fritidsbolig.net har som mål å samle alt på ett sted.

Det mange opplever når de er på hytta er at det vanskelig å finne ut hva som finnes av lokale tilbud i nærområdet. Ofte annonseres arrangementer kun i lokalaviser og tilbud vises kun utenfor butikklokalet. Det er nettopp her nettportalen Fritidsbolig.net kommer inn i bildet.

Finn alt du trenger til hyttelivet

På Fritidsbolig.net finner du både nyttige artikler for deg som er hytteeier, katalogvisning av lokale tilbud og annonser fra lokale tilbydere – sortert etter hytteområde.

Dette gjelder alt mulig fra musikkarrangementer til håndverkertjenester. Hvis du er ute etter hyttetjenester som hyttesjekk mens du er bortreist eller abonnement på levering av ved – kan du finne dette også gjennom denne nettportalen. Perfekt for deg som er hytteeier. Hvis du er på hyttejakt, kan også Fritidsbolig.net være behjelpelig, da både tomter og hytter ved flotte (men kanskje ukjente) naturperler som Storefjellstølen og Høgevarde annonseres på nettportalen.

Du finner også samleartikler med tips til hva du kan finne i de forskjellige områdene. Ta en titt på denne artikkelen om opplevelser i Numedal, fra Fritidsbolig.net. Du finner overraskende mye spennende og ukjent i Numedal.

Perfekt for høstferie på hytta

For øyeblikket fokuserer nettportalen på områdene Hallingdal, Valdres og Numedal, men selskapet bak Fritidsbolig.net, Nyli AS, har pågående prosjekter i en rekke hyttekommuner i Norge. Det er bare et spørsmål om tid før nettportalen utvides med flere dalfører og områder.

Hvis du har hytte i Numedal, Valdres eller Hallingdal er Fritidsbolig.net perfekt for å finne aktiviteter, lokal handel og opplevelser i ditt nærområde. Det siste året har vi lært å leve med restriksjoner på antall besøkende til dyreparker og arrangementer, så da er det viktig å planlegge høstferien i god tid. Slik unngår man sure barn og ektefeller. Da er det lurt å bruke en portal som Visitnorway eller fritidsbolig.net.

I portalen finner oversikt og lenker til mange skjulte skatter i området der du har hytte. Dette kan være lokale bakerier, mikrobryggerier eller rett og slett at det finnes mer enn du skulle trodd ved det lokale hotellet. For eksempel er det ikke alle som har fått med seg at Langedrag Naturpark har et eget bakeri.

Besøk Fritidsbolig.net her.


Del saken med noen som trenger det!