Flott og solid vogn. Kan brukes både med og uten batteri. FOTO: Emmaljunga
Flott og solid vogn. Kan brukes både med og uten batteri. FOTO: Emmaljunga

Elektrisk barnevogn fra Emmaljunga

Det er flere barnevognprodusenter som har lansert elektriske vogner. Emmaljunga NXT90e er en av disse, og virker både solid og funksjonell.


Emmaljunga eStroller NXT90e er den svenske barnevognfabrikkens nye satsning, i samarbeid med Bosch. Med appstyring, smartsensorer og batterier vil denne vognen bidra til trygghet og komfort, og i tillegg støtte deg opp tunge oppoverbakker og bremse i nedoverbakker.

NXT90e fungerer som en vanlig vogn når den ikke er aktivert, men med en gang du skrur den på vil du merke stor forskjell. Den vil ikke kjøre av seg selv, men støtte med batteridrevne krefter der du trenger det. Du kan velge selv i appen hvor mye støtte du ønsker. Vognen har også intelligente hjul, som registrerer underlaget du kjører på og prøver å gjøre kjøreturen mest mulig behagelig for den lille i vognen og for deg som triller.

Trenger du litt dyttehjelp i oppoverbakkene er dette vognen for deg. FOTO: Emmaljunga
Trenger du litt dyttehjelp i oppoverbakkene er dette vognen for deg. FOTO: Emmaljunga

En ekstra trygghet

Om du skulle være så uheldig å slippe taket i vognen når den er i fart, vil Emmaljunga NXT90e automatisk sakke ned slik at den ikke triller langt avgårde. Vognen har også en alarmfunksjon som vil passe på at kun autoriserte brukere får trille.


Er du interessert i stilige produkter til barna kan du få inspirasjon til barnerommet her.


Batteriet som medfølger er et Bosch 18 volts litium-ion-batteri, det samme batteriet som brukes i bor og andre verktøy fra Bosch – og lader følger med. En lading holder til en tur på ca. 15 km, avhengig av blant annet last, føre og temperatur. Vognen tåler en vekt på ca. 22 kg.

Prøv i butikk

Ennå er ikke Emmaljunga NXT90e på markedet, men den vil utkomme og være tilgjengelig for kjøp i flere barneutstyrsbutikker om ikke lang tid. Prisen vil være på rundt 16 – 20.000. Det er i følge Emmaljunga sine hjemmesider mulig å teste vognen hos forhandler om man ønsker det. De lover faktisk ekte kjøreglede!


Del saken med noen som trenger det!