Ikke et veldig sjeldent syn Ill.foto: Narith5/flickr

Dette kan kjæledyret ditt gjøre, men ikke du

En liten liste over ting som er forbeholdt kjæledyret ditt.


Gni rumpa bortover teppet når det klør i baken
Veldig ulekkert, og ikke akkurat et sjarmoffensiv, men av og til synes hunden/katten dette er nødvendig for å fjerne eventuelle avfallsrester som sitter fast bak der. Som menneske – klør du i rumpa, finn en annen løsning!

Foto: dr. Wendy Longo / Flickr
Foto: dr. Wendy Longo / Flickr

Slikke mennesker du kjenner i fjeset
Sånn halvkoselig når kjæledyret ditt gjør dette. Ja han er glad for å se deg og det er charming. Men unngå å gjøre det samme når pappa kommer hjem fra jobb, eller mamma klapper deg på hodet.

Jukke på alt mulig, når det passer deg
Dette gjør du bare ikke, da kommer politiet og tar deg!

Klore i stykker møbler eller gnage på ledninger
Veldig irriterende når dette skjer. Dyrene vet vel ikke bedre,  men du bør holde klørne/tennene unna. Tygging på ledninger skal dessuten være ganske risikofylt, så dette er ikke lurt å gjøre for noen!

Leke, hoppe, og grave i hagen i timevis
Selvfølgelig kan du leke i hagen så lenge du vil. Men det sømmer seg bedre for en hund å grave rundt i plenen og hoppe rundt av glede enn det gjør for et menneske. For så vidt er det mange som graver rundt i hagen, men da bruker de unnskyldningen at de har «grønne fingre», og kaller seg amatørgartnere.

Bli helt i ekstase når den du bor med foreslår å gå en tur
Greit nok å være en ivrig turgåer, men å hoppe opp på personen som hadde det fabelaktige forslaget er kanskje å overdrive, ihvertfall for et menneske? Høylytte verbale gledesutbrudd er også forbeholdt hunden.

Vaske deg i baken i alles påsyn

Ill.foto: Carly Lesser & Art Drauglis
Ill.foto: Carly Lesser & Art Drauglis


Ah.. ferdig med den doturen! Hei folkens, jeg må bare vaske meg litt, men jeg ble så ensom inne på do, så jeg bare gjør det her ute med dere, jeg! Vi håper denne karen hadde vasket seg godt i alle fall (litt NSFW).

Få helt raptus og spurte rundt i stuen i et par minutter, før du brått legger deg ned.
Kan kanskje være noe kidsa driver med når de har spist en hel pose Smash, men dette er noe katter av og til finner på å gjøre tilsynelatende helt uten ekstern påvirkning. Er du en voksen eller nesten voksen person, er dette litt rart å drive med kanskje? Se listen over hva bare barn får lov til å gjøre.

 

Dette er bare noen få eksempler på ting kjæledyrene våre skal få være alene om å gjøre. Kommer du på flere eksempler- send oss det gjerne! Er forslaget godt, legger vi det til i listen!


Del saken med noen som trenger det!