Stekt torsk: Et av måltidene fra Ekspress menyen i uke 43.

TEST: Godtlevert.no – Noe for deg?

Er levering av mat på døren noe for deg? Vi har testet godtlevert.no!


Vi er midt i målgruppen til godtlevert.no, og har derfor testet om dette er løsningen for deg som er ung voksen og hater å lage mat.

Konseptet til godtlevert.no er nok kjent for de aller fleste, men vi tar en kort gjennomgang allikevel:
Du betaler en god slump med gryn, spenn eller grunker for å få levert en pakke på døren én gang i uka. I denne pakken er det et utvalg ingredienser og et oppskriftshefte. Du kan velge mellom tre eller fem måltider per uke, og velge forskjellige pakkeløsninger etter behov, basert på familiestørrelse og tid.

Et slags kurs

Da vår husstand kun består av to personer, og ingen av oss er spesielt dyktige på kjøkkenet, valgte vi Ekspress Duo. Denne pakkeløsningen er skreddersydd for små husstander med det godtlevert.no referer til som «en hektisk hverdag». Vi kaller det «for late til å bruke mye tid på å lage mat».
Opplegget med Ekspress Duo er at måltidene ikke skal ta lengre tid enn 25 minutter. Selv om man lett kan tro at det til vanlig er et menasjeri av klovner og gjøglere som lager mat hjemme hos oss, gikk det overraskende enkelt å lage de tre måltidene vi fikk beskjed om å lage.

Alt i esken: Her alt som var i eskene fra godtlevert.no, med både oppskriftshefte og kjøleelementer.
Alt i esken: Her alt som var i eskene fra godtlevert.no, med både oppskriftshefte og kjøleelementer.

 

Godtlevert.no – Er det verdt pengene?

I esken er det både spennende, morsomme, og til tider eksotiske råvarer fra mindre produsenter, noe som absolutt gir en følelse av eksklusivitet. Med ukesmenyer som: Brosme med soya- nøttesmør og ingefærdampede gulrøtter, og lammeboller med bulgur og ajvar, er det ingen tvil om at godtlevert.no legger seg i en annen kvalitetsklasse enn ferdigmåltider man får kjøpt i ferskvaredisken. Dette er ordentlige måltider som du diskré kan skryte av når du ringer hjem til mor og far. Vi opplevde dessuten maten som smakfull, variert og spennende. I tillegg tok de ferdige rettene seg meget godt ut på bilder.

Prisen for Ekspress Duo ligger på 696,- per levering. Det vil si omtrent 230,- per måltid. Godtlevert.no har ofte tilbud, så det kan lønne seg å vente til de har en kampanje. For husstander midt i tyveårene kan dette tilsvare et betydelig stykke av budsjettkaken. Heldigvis må man ikke forplikte seg til å motta dette flere uker i strekk, man kan variere ved å enten hoppe over uker eller legge til flere uker om det er noe som frister ekstra i menyene på godtlevert.no. Godtlevert.no en super måte å unngå flere kvelder med fiskepinner og pommes frites til middag.

Hva vi testet: Ekspress Duo (3 dager)
Meny uke 41:
maaltidene
Fra venstre til høyre ser du de tre rettene vi laget; Ovnsbakt laks med pepperrotsaus og bakte røtter, Pasta med små kjøttboller ogm Kyllinglår med kebabkrydder, couscous og hvitløksdressing.

Vår dom
Godtlevert.no er verdt det om du ikke bestiller ofte. Smakfullt og lærerikt. Dyrt, men dersom man i tillegg tar det som et matlagingskurs. Det er mye artigere å lage mat når alle ingrediensene du trenger allerede er i hus, og med oppskrifter som forteller oss hva vi må gjøre. Godtlevert.no Express Duo er en fin løsning for deg som ønsker å lage mat, men av en eller annen grunn ikke klarer å motivere deg selv til å gjøre noe fornuftig på kjøkkenet. Vi synes det var spennende å få en eske levert på døren, morsomt å åpne for å finne både kjente ingredienser og fremmede råvarer vi skal bli bedre kjent med.


Del saken med noen som trenger det!